Bejelentés


amiosztalyunk96 A VI.D megér egy misét! De meg többet is...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás
2008.09.22(Hetfő)


 Reggel háromnegyed nyolcra kellett menni,mert áhitat volt a túlsó suliban.Persze volt aki ezt elfelejtette es egyből román órára ment!Nem volt valami jó érzés mikor a tanárnő mérgesen nézett ránk, mert nem tudta hogy mért késtünk.Elkellett neki magyarázzuk hogy mért, mert előző nap az oszi elfelejtett neki szólni.A harmadik negyedik óránk matek volt, ami elég vagány volt. A többi órák lazák voltak.
2008.09.23.(Kedd)


Biológiával indítottunk,ami nagyon vagány volt.(egyesek szerint).Fizika órán nagyon sok minednt megtudtunk a fizikaról.Német órán a tanárnő felhagyott harminegy szavat.Vallás nagyon rossz volt.Azért mert a legutálatosabb osztályba kerültünk, és nagy zaj volt!
2008.09.24.(Szerda)


Román óra tűrhető volt, főleg hogy pénteken ziccet írunk belőle.Matek óratól nagyon féltek egyesek, mert azt hittek hogy felmérőt írunk.De szerencsére nem írtunk. Tornán kosárlabda meccs volt,ahol majdnem mindenki összeveszett ,majdnem mindenkivel. Kész felfordulás volt!!!!!!Két csapatra oszlott az osztály!!!! Magyar óra laza volt, nem történt semmi különös (gyakoroltunk) Utolsó óránk oszi óra volt, az is elég vagány egyesek szerint és kettesek szerint nem.


Vajon mit tartogat a jövő a VI.D osztály számára? Ha érdekel látogass el továbbra is az oldalralunkra.Sok érdekességet megtudhatsz rólunk. aláíras:a lap új írója ,orsi!!!!!!:)


2008.09.25 Csütörtök.


 Holnap románból zicc! De szerencsére nem írják be. 2 matek óra egymás után!Sokan azt gondolták hogy soha nem fogjuk megérni a 11 orat!(Velem az élen persze!) Magyarból lehet hogy hetfőn felmerőt írunk, de nem biztos. Németből 2 oldalt írtunk, és jővő órán két szerencsés gyerek felel. 2 törci egymas után (ha meghallom kiraz a hideg) az az eggyetlen jó benne hogy egy héten egy nap van törcink.(de akkor két óra egymás után)!!! Ha érdekell, hogy ki fog felelni jövő német órán és hogy fog sikerülni a román felmérő, akkor látogass el továbbra is a weboldalra!!


Egy új hét kezdete, új nehézségek, megoldásra varó problémák mutatkoznak meg a VI.D. osztályban


2008.09.29.(Hetfő)


Háromnegyed nyolcra kellett megint menni.Most az osztálynak a nagy része volt. Románóra: Már Tafta Violeta tudta, hogy mert kesünk el minden hetfőn az órájáról. Magyaróra:Megírtuk a felmerőt.Szerintem elég könnyű volt. Matek:2 óra egymás után. Elég fárasztó de érdekes azok számára akik megértettek. Oszi óra:Sok mindenről beszéltünk, de semmi érdekesről. Volt akinek tetszett, és volt akinek kevésbbé. Zene:Majdnem felmerőt írt az egész osztály, a nagy hangzavar miatt!!!! (A román felmérőknek az eredményei még nincsenk meg, de amit orsi megígér azt meg is tartja vagyis, beszámolok arról,hogy ki milyen jegyet kapott) Üdv:Orsi Egy új hét kezdete, új nehézségek, megoldásra varó broblémák mutatkoznak meg a VI.D. osztályban


2008.09.29.(Hetfő)


 Háromnegyed nyolcra kellett megint menni.Most az osztálynak a nagy része volt. Románóra: Már Tafta Violeta tudta, hogy mert kesünk el minden hetfőn az órájáról. Magyaróra:Megírtuk a felmerőt.Szerintem elég könnyű volt. Matek:2 óra egymás után. Elég fárasztó de érdekes azok számára akik megértettek. Oszi óra:Sok mindenről beszéltünk, de semmi érdekesről. Volt akinek tetszett, és volt akinek kevésbbé. Zene:Majdnem felmerőt írt az egész osztály, a nagy hangzavar miatt!!!! (A román felmérőknek az eredményei még nincsenk meg, de amit orsi megígér azt meg is tartja vagyis, beszámolok arról,hogy ki milyen jegyet kapott) Üdv:Orsi


2008.09.30.(Kedd)


Elso orank biosz.Ezuttal az osztalyban volt megtartva. fizika:Ujabb kiserleteket vegeztunk el,amiket:Biro Hanna, Tompa Fuzike,es Demeter Reka mutatott be. Nemet:Irtunk fel megint szavakat.Matyi es Vince a mult orai anyagbol felelt. Magyar:Nincsen meg felemroknek az eredmenyeik.Amugy nagyon vagany volt az ora. Angol:Ez volt az utolso orank, mert elmaradt a vallas,mivel a tanarno lebetegedett. Sajnos Agnes es Noemi sem volt iskolaban mert betegek!!


2008.10.01.(Szerda)


 Roman:Felmero! Vagy pirospont vagy feketepont!! Matek:jo volt Torna:Lemertek hogy ki mekkorat ugrik. Magyar:Elmaradt es bejott a biosz tanarbacsi. Rajz:Szinletrat festettunk. Polgari:Irtunk es jo volt. Techosz:Beszelgettunk.


2008.10.02.(Csütörtök)


 Román:Azt hiszem, hogy mindenki eggyet ért velem azzal kapcsolatosan, hogy a tanarnő nagyon IGAZSÁGTALAN volt ma. Szegény K.Hanna szenvedett 2 kerek órát a rajzával és a tanarnő azt mondta hogy nem jó és hogy írja újra. Én megértem ha egy mocsok mazolmány lett volna de, nagyon szép rajz volt. Matek kettő egymás után : jó volt (nagyjából) Magyar:A dalokról tanultunk. Német: szinte felmerőt írtunk méghozzá büntetőt. Törci: Írtunk és beszélgettünk. Kissebbség törci:Feleltunk.Egy hatalmas nagy igazságtalanság történt: Felelt Vincze és Zsuzsa, és a tanár 8-ast adott mind a kettőjüknek.Pedig Vincze jobban megérdemelte volna, a 8-ast mindt Zsuzsa. ************************************************** 2009.02.16.(Hetfo)


A romantanarno az elso oran hozott azoknak,akik akarnak menni versenyre felmero lapokat.Akik meg nem akartak menni azoknak feladatokat adott fel. A matekoran feladatokat oldottunk es feleltek egy paran:Amika,Etele,Dani. Agnes hianyzott matekorarol, mert elvitte Zsuzsat a doktorhoz, mert nagyon betegnek latszott. 2.-matekoran meg malydnem irtunk egy felmerot az egybevagosagi esetekrol,de aztan a tanarbacsi szerencsere megszant minket. Magyaroran a konyvbemutatoval inditottunk, es ma Orsi volt a soros.Felvettuk a "modositoszokat" (eleg vagany volt!!) Oszioran pedig az oszi segitett mindenkinek kivalasztani a mestersegunket(vagy mi a csudat) Zeneoran sokan kaptak minuszokat, mert nem figyeltek, belerteve engem is@@ Udv:Orsi!!! ************************************************** 2009.02.17.(Kedd)


Bioszoraval inditottuk a napot,es Levi felelt egy 8-ast. Fizikan meg erdekes dolgokat tanultunk arrol hogy hogyan lehet megmerni a viznek meg a levegonek, meg az osszes tobbi anyagoknak a sulyat. Angoloran gyakorlatokat oldottunk. Nemeten pedig az evszakoknak tanultuk meg hogy hogy mondjak.Gege felelt. Magyaroran bejott az osztalyba Imola tanci,es megkerdezte hogy tudunk-e helyesen irni, meg hogy tudjuk-e a szorzotablat. Amugy felvettuk magyarbol a "kotoszot". Vallas:unalmas volt eggyesek szamara,akik nem figyeltek. **************************************************


2009.III.18.(Szerda)


Szervusztok, kedves olvasók, Hanc vagyok! Ma a romántanárnő félreirt pár dolgot, (Biró) Hanna odament és megkérdezte, hogy a tanárnő azért ir mindent félre, mert szerelmes? A tanárnő azt mondta, megeshet, de már túl öreg az ilyesmihez. Szerintem nem is olyan vészesen öreg! Tornaórán feleltünk szökdösésből...Matekből kiosztották az elég balul elsült zicceket, és Abigélen kivül, aki tizest kapott, gondolom senki sem büszkélkedhet a jegyével. Polgáriból is irtunk egy röppke felmérőt, gondolom mindenkinek jól sikerült. De az aztán, amit osziórán leműveltünk (most igy beszélek, többesszámban), az se volt semmi! Micsoda veszekedés!  Az oszi olyan mérges volt, hogy azt mondta, jövőre lead minket!!! :( De majd kiheveri! :) A VI.D számára háborús időszak köszönt be a tavasz kezdetével ... Kiváncsi vagy a folytatásra? Hát, látogass el az oldalunkra, és olvasgasd tovább! Most, hogy segitünk Orsinak, több életet lehelünk ebbe a weblapba, meglátod! :)


 


Március 19., Csütörtök


Kellemes szép napot mindenkinek! Hétfőn, 16-án megérkezett Mark, a stuttgarti német osztálytársunk, s ma már rohangálnak utána a hetedikes csajok. Igy volt legelőször is, megjött, mindenki körülötte futkosott, hogy "Oh, Márk, mesélj még magadról!", "Vannak ott Stuttgart-ban jó csajok?", "Van barátnőd?", meg efféle kérdésekkel ostromolták... Olyan volt, hogy az osztály végében lézengett pár gyerek, a többi meg mind a Márk padja előtt tolongott. Aztán Márk kiment a wc-re és mindenki utána rohant, az osztályban meg alig maradtunk tizen... Csudaklassz csávó lehet, nem gondolod, kedves olvasó? Pedig nem az! Mesélek majd még róla! ... Most meg a hetedikesek: "Nem akarsz velem járni?", a lányok természetesen. De a fiúkat is érdekli, csak őket nem éppen a személyisége... Vagyis nem tudom... Egyelőre ennyit. Viszlát, Kedves Olvasó!


Március 20., Péntek


Szervusz, Kedves Olvasó, ismét én vagyok, Hanc. Holnap, szombaton, Teki és Füzi közös szülinapot tartanak Tekiéknél, ám Teki lebetegedett. Gyógyulj meg, Teki! Én nagyon szeretem Teklát. Mindenki reméli, hogy felépül (már csak a buliért is!! :D). Ma irtunk angolból két felmérőt, egyet románból, (azok elég jól sikerültek, legalábbis szerintünk... Aztán otthon a romántanárnő röhög a markába, hogy: Ej, de jó, hogy megint megtömhet rossz jegyekkel! :D) és úgy hiszem nem irtunk több tesztet. Fizikából most egy egész vagány fejezetnél tartunk, legalábbis vagányabb, mint az előző, a tehetetlenség. Nos, a kölcsönhatást tanuljuk. És amikor olyan kölcsönhatást kell írni, mikor mindkét test alakja megváltozik, mi, jó székely gyerekek, odaírjuk, hogy "akcsident". Hát igen... :D :D :D Váltsunk témát...        Az oszink azt mondta a takarítónőnek, hogy mára ne takarítson ki, és reggel, mikor megérkeztünk, nagy szemétdomb várt ránk. Orsival, Füzivel és még pár kolléga együttműködésével sikerült egy kicsit rendbe tennünk az osztályunkat, a takarítónéni meg volt hatódva, s azt mondta, hogy hétfőre szépen fel is mossa a padlót! Megbánta, és mi megbocsájtunk neki! Így megy ez! Hogyha kicsit befognánk a szánkat és nem lennénk olyan beképzeltek, akkor biztos mi lennénk a legjobb osztály, akkor mindenki szeretne, és vernék le a tanárok egymást, hogy ki jöjjön be, ha lyukas óra van, nem úgy, mint most, mikor csak meghallják, hogy "hat-dé", már menekülnek el, és hirtelen mindenkinek "hűha, fontos dolga van"...És miért van ez? Mert mindenki a saját véleményét fontosabbnak tartja minden másnál, nem érdekli, hogy mit gondolnak róla, egyáltalán senkinek eszébe se jut, hogy talán annak, aki mond rá valamit, talán igaza van. Lassan ott tartunk, hogy mindenki elmegy mellőlünk, elhagy, ott maradunk egy rideg puszta kellős közepén, s csak azért, mert nem vagyunk képesek magunkba szállni! Gyerekek, ez igaz. A tanárok is igy gondolják, és többször is a szemünkre vetették. Nem hallottátok? Vajon miért? VAJON???


 


Március 24., Szerda


Üdv, Kedves Olvasó! A Teki-Füzi buli nagyon jó volt. Tekinek Spongyabob tortája volt, Füzinek Patrik. :D Viccesen néztek ki, de nagyon eltalálták! A fiúk valami harci játékot játszottak, valami tévéjáték, (jaj csak Tas nehogy megtudja! :) ) a lányok meg két részben, azaz három: az egyik rész tv-t nézett, a másik rész egy másik szobában viccelődött, s a harmadik, azaz én (Hanc) és Nono a fiúk játékát néztük. Elég elmebeteg játék volt, én amugy csak szurkolni voltam ott, de nagyon hatásosan! ;) Ugye, Gege? :D Teki és Füzi nagyon jó házigazdának bizonyultak (mármint az anyukáik...)! Kaptak egy csomó ajándékot, s az ékszereket máris hűségesen hordják. Honap kirándulni megyünk Csikszeredába, a Tatárjárásra, mi ( a VI.D ) , az V. D, a VII.D és a VII.C. Vagány lesz! Ez biztos! Főleg ha Barni-bácsi vezeti a buszunkat! :D Nyiregyházára ő vitt minket, és nagyon `megszerettük`! A kis gengszter... Köszönjük, Kedves Olvasó, hogy olvasod a lapunkat, reméljük nem bánod meg! Addig is üdvözöl a VI.D babérkoszorús művészbrigádja! ;)


 


Március 27., Péntek


Üdv, Kedves Olvasó! Újra jelentkezem. Örülünk, hogy újra látsz! :) Csikban nagyon jó volt, egyszerűen csodálatos! A Tatárjárás cimű kiállitáson voltunk a csiki muzeumban. A Csiki Székely Múzeum nagyon szép, még voltunk egyszer ott az osztállyal, a Munkácsy kiállitáson. A kiállitást nem részletezném, akit érdekel menjen fel a www.tatarjaras.hu weboldalra. A buszban az V. D- sekkel ültünk, ami szintén nagyon vagány osztály. Méltó utódok! :) Az úton végig hülyéskedtünk, visszafele, mikor már megjött a hangulat, a "klotyó-manó"-val (budilakó) bolondkodtunk. A soför sajnos nem Barnika volt, de találkoztunk vele is, s illőképpen köszöntöttük: "Csókolom, Barnika!" "Hogy van Barnika?" :D És valahogy úgy is megkérdeztük, hogy hogy tetszik lenni, s igy válaszolt: "Tetszik, nem tetszik, úgy tetszik, hogy tetszem lenni..." :D Kész nyelvújitó, nem? :D Márkkal többünknek is összetűzései voltak, de páran még mindig hűen pártolják, és nekünk nem ajánlatos kikezdeni vele, mert... Szerdán, vagy mikor, Márknak egy VII.E-s fiú visszaszólt (még most sem tudjuk, mit...) és vagy 30 nyolcadikos és feleennyi hetedikes (na meg a rajongók...azoknak is bő seregük volt...:D) az iskola előtt várták, Márkkal a hátuk mögött, hogy szegény fiút jól megszedjék. Hallottam, mikor azt mondta egy nyolcadikos: "Ha Márknak visszaszólt, velünk gyűlik meg a baja!" . (...) Na, ennyit mára. Most hétvége jön, de gyorsan jöjjön, mert kell. Bizony, bizony. Keddre egy nagy plakát angolból, csütörtökön egy törci- és mértanértelmezés-zicc... És nem olyan könnyű, mint ahogy hangzik... És ráadásul jegyre megy... Jó éjszakát és kellemes hétvégét, Kedves Olvasó! Üdvözlettel és barátsággal: Hanc :)


 


Május 13., Szerda 


Márkkal megbékéltünk... Erről ennyit! :) Ma megirtuk a román félévit, és annak ellenére, hoy a tanárnő elültetett engem, mert észrevette, hogy komoly lesőlánc van az osztályban -körülöttem-, úgy érzem, sokat segitettem másoknak. Orsi és Nono legalábbis nagyon hálásak... Aztán nekem nem jutott lap, s a tanárnő a sajátját ideadta, annak köszönhető, hogy egyet eltettünk és nem vette észre, hogy hiányzik... Megvolt mind a 26! Szerinte! :) A megmaradt tételünket odaadtuk az E-seknek, mert ők is azt a félévit irják. De ez titok, Olvasónk, nehogy eljárjon a szájad... :) És a tanárnéninek, főleg, nehogy eljárjon! ;) Köszönjük! :) A magyartanárnőnk egy hét szabadságot vett ki, és helyettesitőnek egy tornatanárnőt tettek be... Esztikét. Olyan komoly egy tanár! Bejön: "Na, ma tizeseket fogok adni..." :D Aztán adott is, nekem és Ágnesnek. De azt hiszem nem adhat, mindegy. Ez csak jó! :) Aztán kimásoltatott velünk egy verset+a többi 8 feladat... Ma pedig felvettük A Pál utcai fiúk-at, és jobbnak látta, ha ezt is nem másoljuk ki, fölösleges... Ott van ész! :D De azért leiratta Nemecsek jellemzését, a könyvben levő részlet 10-20 soros tanulságát+12 feladatot. Ó, mi ez egy órára? Kis semmiség... :D  Hanc :)Május 21, Csütörtök


Ma irtunk mindkét törciből egy-egy ziccet, és kevés kivétellel jogosan mondhatom, hogy jól sikerültek. Tegnap megirtuk a magyar dolgozatot. Állitólag... Dani kérdezett Tekitól valamit, Teki odafordult... S a magyartanárnő kettest adott neki! A félévire!! Mára már az egész város tudta, s aki még nem, hát mostmár ő is tudja! :) Szegény Tekica! :( 


Jövő csütörtök és pénteken Váradi napok! Szuper lesz, két nap buli!! :P Lesz főzőverseny, amit az oszink szervez, s már most gyűjtjük a recepteket! Lesz magyar vetélkedő is: a Bolcső és bagoly Tamási Árontól. Tavaly volt valami román ki-mit-tud verseny is, idén nemtom lesz-e. Lesznek különféle stratégia-feladatok, lóti-futi, számháború, méta, és minden ilyen vagány játék! :)) Ja, s a Tanár-Diák focimeccset ki ne felejtsem! :D Annyit röhögtünk tavaly rajta! :D Hárman szurkoltunk össz-vissz az iskolából a tanároknak, a többi 30-40 gyerek a diákoknak, s mégis túlordibáltuk  az egészet! :P Csak az a kár, hogy én (Hanc) a magyartanárnővel megyek Pestre a helyesirásira, s a legjobb dolgokrol lemaradok... :( De a többieknek jó lesz! Annak örülök csak! :)) Vasárnap az V. és VII. D-sekkel anyáknapi előadásunk lesz, annak ellenére, hogy kicsit késik... Az édesanyák ajándékai má kész vannak, csak a vasárnapot várják. Na, jó szórakozást, Kedves Olvasó! Hanc :)Május 26., Kedd


Az anyáknapi előadás erőst szuper volt! :D Jó na, talán egy kicsit túlzok, egy icipicit... De tényleg jól sikerült, na, ahhoz képest, hogy össz-vissz három egyórás próba volt, s az elsőn csak komolytalankodtunk... Utána elmentünk Katáékhoz, a parókiára (enni) bulizni, de Kata közben az ÓriásPince-tetőn volt táncelőadáson... :D ¤ Ma fizikán az áramkörökről tanultunk, és valami pici égőket kellett meggyújtani, de úgy, hogy vezetékkel bekötni a stekkerbe, s még egy vezetékkel a kapcsolóhoz, s aztán kellett soros kapcsolás meg párhuzamos... Ez magas, Olvasócskánk, nem szégyen, ha te sem érted meg! (Mellesleg mi se nagyon értettük...) Nonoék csapata félórás próbálkozás után feladta, mert sehogy sem gyúlt meg... Aztán minden égőt, vezetéket megvizsgáltunk, és kiderült, hogy semminek sem volt baja! De az Istennek se tudták megcsinálni! :D  :( Szegény Anna-Kata kimaradt az egészből, mert nagyon beteg, és otthon hallgatta a bátyja lelkesitő szavait... Szegény... ¤ Úgy néz ki, hogy a magyartanárnő mégis beirja Teki kettesét, mert megharagudt az osztályra... Nem értem, hogy miért... Izé t`om, hogy nagyon zajosak vagyunk, de nem Tekit kéne ezért büntetni, hanem mondjuk... Teki nem ártott az Égvilágon senkinek... De ez van! Bele kell törődni a szomorú valóságba! ¤ Holnap ziccet irunk románból és polgáriból. De a románpuskákat Tusi már mára elkészitette, és ott vannak a falon... :) Polgáriból meg lesz, ami lesz! Bizzunk az eszünkben! (Azaz bizzanak az én eszemben! :P)


Ű, bakker, holnap szerda!!! Hanc :)


 


 


 


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szoszii [ 2011-04-22 13:16 ]

Hej hat ez tok faxa!!!!!!!!!!!!!!!Kolumbán Laura [ 2009-10-06 20:07 ]

Mi van veletek kis tücskök?orsi [ 2009-06-06 12:50 ]

amugy egy delutanon at rohogtem rajta!!!!orsi [ 2009-06-06 12:49 ]

Jaj Hanc az a legjobb amit Levirol irtal!!!!! :))Hanc [ 2009-05-21 20:20 ]

Az jó, fele rólad szól, Ágness! :D Aztán adjatok még tippeket, hogy miker irjak! PusszÁgness [ 2009-05-21 15:45 ]

ez nagyon cucc :)) pfúúúú nkem nagyon tetszik
Egy kis tücsök... [ 2009-05-17 20:50 ]

Ki irta be az órarendet? Nagyon jó lett!!! :)
SIRÁLY!!! :PHanc [ 2009-05-11 19:56 ]

Köszönöm tanárnéni! De nem igazán értem, miről tetszett irni... Milyen leplet rántsunk le?Kolumbán Laura [ 2009-05-03 20:14 ]

Gratula kis tücskök!!!
Úgy tűnik, ez egyre jobb lesz.
Főképp, ha mindannyian írtok ide. Bizonyára akad majd olyan is, akinek más vélemyénye van, más nézőpontből is felvillanthatja az osztály rejtélyes életét, avagy leránthatja a leplet róla.?:))
Hanna, igazán élvezes volt a beszámolóidat olvasni.gege [ 2009-03-24 19:28 ]

vagany ....norbert v5 [ 2009-03-24 19:13 ]

Kiraly az oldalorsi [ 2009-03-21 14:29 ]

nem-nem Hanc csak nyugotta, irjuk eggyutt, es nezzetek meg a bulirol a kepeket is!!!!!pux
Hanc [ 2009-03-18 19:12 ]

Orsi, remélem nem bánod, hogy segitek neked!tusi [ 2009-02-19 18:29 ]

Salynalom de nincs idom arra hogy szotart hasznaljak, mert gyorsan megkell irjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKINEK NEM TETSZIK AZ NE NEZZE!!Hanc (vagy K. Hanna) [ 2009-02-17 19:43 ]

Orsi, nem akarok kötekedni, de nem ártana, ha oldalszerkesztés közben magad mellett tartanál egy magyar helyesirási szótárt...K. Hanna [ 2009-02-17 19:40 ]

Na jó, képzeld, kedves névtelen, Zsuzsa azt mondta, hogy nem is tudom mik "TÜDŐVEL SZAPORODNAK"!!! Észbomba, nem? Amúgy kemény vagy Orsi: "Zsuzsa betegnek látszott"! :D Halálra röhögöm magam :D :D :Dorsi [ 2009-02-16 13:52 ]

NA MEGIS VAN FOLYTATASA AZ OLDALNAK!!!!!!@@@@@@
Kolumban Laura [ 2009-02-04 23:54 ]

Legyen folytatás, rendkívül élvezetes ezt olvasni!!! Gratula kis tücskök!K. Hanna [ 2008-10-28 19:25 ]

Most látom csak, hogy beleirtál, orsi, engem is a weboldalba. MIndenesetre köszönöm, és csak annyi a hozzáfűznivalom, hogy nem 2 órát, hanem 2 napot dolgoztam a román rajzomon.
Igyekszem képet tenni róla!nevtelen [ 2008-10-02 18:32 ]

teljesen igazatok van zsuzsa azt monda hogy a MAGNA HUNGARIA az egy kiraly, azt hittem ott helyben osszeesek!!
orsi [ 2008-09-25 17:52 ]

uj kepeket csinaljatok es akkor meg vagannyabb lessz az oldal!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!